SET ROOD (DL, SaM) in INAZUMA ELF 3

Nou mensen, vandaag breng ik jullie een set van Wintertaling Roodhemel (Rooster) in Inazuma Elf 3. In dit geval Zijn functie is om de SaM te dragen of Altijd tot de dood waarvan het effect maakt verhoog de pr van het team als je verliestof. Meer specifiek A 5% voor elk doelpunt dat je scoort, dat wil zeggen als je met 1-0 verliest, macht a 5% de pr van de technieken van het hele team; Als u met 2-0 verliest, a 10%; Als u met 3-0 verliest, a 15%, enz, enz

Ondertekening:

Basisstatistieken op niveau 99:

Basistechnieken:

• Altijd tot de dood (+5% voor de PR van de technieken van het hele team voor elk doelpunt dat je verliest)
  • pirouette-schot (, vermogen=30)
  • dynamiet schot (, vermogen=51)
  • Kruisvuur (, vermogen=130)
  • Speleraffiniteit=

Trainingsmethode: MEPC of Araromethode

• MEPC= pas de spread toe die u moet afsluiten
  • Araromethode= 32 32 32 C9 32 E3 C9 (defensief, df-toets)

Technieken om toe te voegen:

• Beste garantie (+20% kracht van technieken)
  • Ultratechnisch (+20% kracht van technieken en hulp bij mini-duels)
  • V2: Je had er ook voor kunnen kiezen om MG en elemental charge (EC) in te zetten, maar het verliezen van PR in mini-duels en de factor dat Feldt2 niet de keeper is die de tegenstander heeft, zorgt ervoor dat ik voor deze optie kies, ook al schiet ik maar één keer. Een andere optie zou UT en CE zijn, omdat je hier geen PR zou verliezen in mini-duels en je meer technieken zou geven om te gebruiken, aangezien je met een dynamietschot en een pirouetteschot nog steeds een doelpunt zou scoren (hetzelfde als met mg) , maar als je tegenstander Feldt2 niet heeft, zal hij zich kwetsbaar maken; Jij kiest je moveset, ik heb degene achtergelaten die ik draag.

Het ziet er dus zo uit:

Met de bijbehorende apparatuur

Hij kan* van de technieken zou zijn:

• Pirouetteschot: 267-321 tot 294-355 (als je affiniteit krijgt)
  • dynamiet schot: 316-379 tot 348-416 (als je affiniteit krijgt)
  • Kruisvuur: 493-591 tot 541-650 (als je affiniteit krijgt)

*Opmerking: Deze kracht is met de sleutel in Verdediging. Hieronder laat ik u de PR voor de DL-sleutel achter. In deze PR zijn ook plussen en sterke punten opgenomen. Ook in dit geval geldt het effect van SaM niet..

Araromethode (DL-sleutel): 32 32 C8 C9 32 32 E4

NFFM: download het .PLA-bestand hier

PR (DL-toets):

• Pirouetteschot: 302-360 tot 332-394 (als je affiniteit krijgt)
  • dynamiet schot: 349-420 tot 385-462 (als je affiniteit krijgt)
  • Kruisvuur: 529-632 tot 582-694 (als je affiniteit krijgt)

We kunnen concluderen door een beoordeling van de speler te maken:

• Goede basistechnieken (crossfire + SaM)
  • Zet Feldt2 en dus elke keeper in het spel (momenteel) tenzij het een bergman is met CE
  • Er zijn geen twee technieken nodig als je deze set van UT en MG gebruikt
  • Hij heeft geen dribbel

Deze voorwaartse kan een goed alternatief voor andere SaM, waarbij u bij gebruik macht verliest in hun respectievelijke positie; Hier blijf je echter doelpunten maken. Het slechte is dat je wel moet offer dribbel, maar er zijn aanvallers met middelmatige dribbels (die zelden dribbelen) zoals Discard die ook veel worden gebruikt en die met deze moveset geen twee technieken schieten. Hier laat ik ook de PR achter voor mini-duels met een df-sleutel (deze set en de d MG en CE, aangezien die van UT-CE hetzelfde scoort in mini-duels als die uit deze set en zijn PR de hetzelfde als die van MG-CE), dl-sleutel en ook de video die ik maakte waarin ik deze set nader toelicht.